Hafızasını kaybeden ceren Hindistan, yediği dayakları hatırlamıyor!

Onur Akay

Şu sıralar Maldivler'de tatil yapan oyuncu Ceren Hindistan, Instagram hesabından takipçileri ile soru-cevap yapmış.
“Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun, yoksa öyle mi denk geliyor?” sorusuna Hindistan, “Fakiri ne yapayım” şeklinde cevap vermiş.
Herkesin tercihi diyebilirsiniz…
Aslında bu camiada birçok kişi bu düşüncede ama maalesef Ceren gibi itiraf eden yok!
Ceren açıkça düşüncelerini belirtmiş.
Düşünceleri de Maldivler'deki fotoğrafları kadar açık ve net!
Ünlü isimler 2015 yılının Sevgililer Günü'nü tatil bölgelerinde geçirirken, hatırlarsanız Ceren iş adamı sevgilisi ile Mekke'den fotoğraf paylaşmıştı.

Ve çok geçmeden 2018 yılında, “Hamileyken iki saat boyunca yerde kemerle dayak yedim. Üzerimde sadece havlu vardı, yeni duştan çıkmıştım. Karnımı korudum, kafam şişti ve üç gün boyunca yastığa kafamı koyamadım” açıklamasını yapmıştı.

Ancak bu olaylardan sonra Ceren Hindistan, “Transkraniyal Manyetik Uyarım” yöntemi ile hafızasını sildirdiği için, yediği dayakları hatırlamıyor.

Parayla her kapıyı açsın, iyi yaşasın, istediğini alsın, istediği yerde tatil yapsın ve kendini kandırmaya devam etsin sevgili Ceren.

Merak etmeyin şimdiki cüzdanına baktığı kişi de ona sevgi ve saygı duymayınca, onu değerli hissettirmeyince ve parasına güvenip onu aldattığında, o bebek gibi olduğunu söylediği hafızası yeniden dolacak ve batsın o para diyecek…

Erkekler yanına güzel kadın isterken suç olmuyor, kadın zengin isteyince mi suç oluyor?
Karşılıklı işte…

Erkek güzel ister, kadın da zengin!

Ve sonunda yıpranmış ruhlar, kaybedilmiş erdemler kalır.
Gençler ve çocuklar da sosyal medyada bunları görüp, böyle bir akımın içine kapılıp giderler ve fakirin gönlünü görmeyen Ceren Hindistan gibi hayata dair kaybettikleri ile kalırlar…