Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal ikinci kez anne oldu!

Yeşilçam'ın unutulmayan ismi Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal doğum yaptı. Müzisyen Ömer Öztüyen ile 2018 yılında Evlenen Ezo Sunal'ın doğum müjdesini, abisi Ali Sunal ve annesi Gül Sunal sosyal medya paylaşımı ile verdi. Güzel haberi sosyal medyadan veren Ali Sunal, 'Ailemize hoş geldin canım Nova güzelim Nova' mesajını paylaştı.

37 yaşındaki güzel oyuncu Ezo Sunal hamile olduğunu bu yılın başında duyurmuştu. Ali Sunal, anne olmak için gün sayan kardeşi Ezo Sunal ile birlikte objektif karşısına geçti. Sunal, "3... 2... 1... Sabahı zor edeceğiz bu gece. Sağlıkla gel canımın canı yeğenim" ifadelerini kullandı. Kemal Sunal ve Gül Sunal'ın oyuncu kızları Ezo Sunal, 2014 yılından beri birlikte olduğu müzisyen Ömer Öztüyen ile 2018'de evlenmişti.Ezo Sunal'ın annesi Gül Sunal da heyecanını sosyal medya hesabından duyurdu. Gül Sunal paylaşımına 'Kemal bir kız torunumuz daha oldu. Adı Nova. Manası parlayan yıldız. İnşallah ışıl ışıl bir hayatı olsun' notunu düştü.

Ezo Sunal kızını bu sabah dünyaya getirdi. İlk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarına Nova adını verdi. Nova bebek 51 cm ve 3.880 gram olarak dünyaya geldi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.