Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın 16 yıl önceki fotoğrafı gündem oldu

Fox TV'de yayınlanan ve kısa sürede izleyenleri ekran başına kilitleyen Masumiyet dizisinde rol alan Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın 16 yıl öncesine ait olan pozu sosyal medyayı salladı. Bir döneme damgasını vuran Kadın İsterse dizisinde birlikte rol alan ikiliden Deniz Çakır, 2005 yılına ait paylaşımı ile beğeni toplarken takipçilerini geçmişe götürdü.

Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Şahin, Deniz Işın ve Serkay Tütüncü gibi başarılı isimlerin rol aldığı Masumiyet dizisi izleyenler tarafından çok beğenildi. Sosyal medyada da oldukça konuşulan dizinin başrollerinde yer alan Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın yıllar önceki hallerini görenler şaştı kaldı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesabından Hülya Avşar ile Kadın İsterse setinde çekildiği 16 yıl öncesine ait bir fotoğrafı paylaştı. İki oyuncunun aradan geçen yıllar içindeki değişimi ise sevenlerine nostaljik anlar yaşattı.

Kadın İsterse dizisinde birbirine düşman iki kadını canlandıran Deniz Çakır ve Hülya Avşar, Masumiyet dizinde de birbirine karşı olan iki anneye hayat veriyor.

İşte Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın yıllar öncesine ait o fotoğrafı...