Hande Erçel ile Kerem Bürsin'den Maldivler kaçamağı!

Fox TV'de ekrana getirilen Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin haklarında çıkan aşk haberlerini inkar etse de baş başa Maldivler tatiline gittiği iddia edildi. Bazı sosyal medya kullanıcılarının gönderdiği fotoğraftaki kişilerin Hande Erçel ve Kerem Bürsin olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İkiliden herhangi bir açıklama gelmedi.

Rol aldıkları Sen Çal Kapımı dizisindeki uyumları ile hayranları tarafından çok yakıştırılan ve aşk yaşadıkları iddia edilen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, her fırsatta 'arkadaşız' dese de yeni bir gelişme yaşandı.

Dizinin sezon finali yapmasının ardından dinlenmeye çekilen Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in Maldivlere birlikte tatile gittiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İkilinin hayranları sosyal medyada bir fotoğrafı yayarak oradaki kişilerin Erçel ve Bürsin olduğunu öne sürerek birlikte tatile gittiklerini söyledi.


Kerem Bürsin iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir tekne görüntüsü yayınlarken tropikal ağaçlar dikkatlerden kaçmadı.