Yeni afişte dikkat çeken Melis Sezen detayı!

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde olduğu Sadakatsiz dizisi yeni afişi ile gündem oldu. Sadakatsiz takipçilerinin yakın markajındaki dizinin görücüye çıkan yeni afişindeki Melis Sezen detayı hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Hem Derin hem de Melis Sezen hayranlarını sevince boğan bu haber dizi takipçileri tarafından çok beğenildi.

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Çarşamba akşamları seyirci ile buluşan sevilen diziden yeni haberler var.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı iddialı yapımın kadrosunda Burak Sergen, Alp Akar, Yeliz Kuvancı, Gözde Seda Altuner, Kenan Ece, Özge Özder ve Taro Emir Tekin gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Hayranlarının yakın markajındaki dizi gerek hikayesi gerekse de oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Rekortmen diziden sevenlerine yeni bir sürpriz geldi. İddialı yapım yeni afişi ile görücüye çıktı.

Sadakatsiz dizisinin ilk afişinde başrol oyuncuları olan Volkan karakterine hayat veren Caner Cindoruk ile Asya'yı canlandıran Cansu Dere yer alıyordu.

Kanal D'nin sevilen dizisinin yayına verilen yeni afişinde ise Derin karakteri ile seyirci ile buluşan Melis Sezen'in de dahil edildiği ortaya çıktı.

Yayınlandığı her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen sevilen dizinin yeni afişinde artık yer alan bu yeni detay Derin'i canlandıran Melis Sezen hayranlarını sevince boğdu.