'Ya sen kocamsın ayıp ya' Merve Dizdar eşine sitem etti!

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, oyunculuğu ile sık sık gündeme geliyor. Gülben'in tatlı ve masum halleri izleyicinin kalbinde adeta taht kurdu. Merve Dizdar da her fırsatta canlandırdığı karakteri ne kadar sevdiğini dile getiriyor. Merve Dizdar, dizinin dün akşamki bölümünde gelinlik giyince kocası Gürhan Altundaşar sosyal medyadan eşine sataştı.

Bu sezon yayınlanan dizlerin en başarılı yapımlarından biri Masumlar Apartmanı. Dizinin oyuncu kadrosu tek tek dikkat çekiyor ancak Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakterinin yeri çok ayrı. Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Dizdar'ın eşi de, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından Gürhan Altundaşar. Gerçek hayatta da esprili kişilikleriyle hayranlarını gülümseten çift, yeni bir paylaşımla dikkat çekti.

Gürhan Altundaşar sosyal medya hesabından eşinin dizideki gelinlikli bir karesini paylaştı ve "ben: merhab.. @merveedizdar" dedi.


Dizdar ise eşine gülerek "Ya sen kocamsın ayıp ya" yanıtını verdi. Çiftin paylaşımlarına çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.