Şeyma Subaşı ve Mohammed Al Saloussi evleniyor! Haberi böyle duyurdu

Mohammed Al Salouissi ile bir süredir aşk yaşayan ve hamile olduğu iddiaları ile magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü fenomen Şeyma Subaşı evlilik kararı aldı. Düğün hazırlığı yapan ve misafir listesi hazırladığı anları paylaşan Subaşı, 'Düğün için ilk yapılacaklar listesi. Misafir listemizi yapıyoruz. Aman tanrım çok heyecanlıyım' ifadelerini kullandı. Evlilik kararı alan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan aldığı aylık 125 bin TL'den vazgeçmiş oldu.

Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı aşkla gündem düşmeyen Acun Ilıcalı'nın eski Şeyma Subaşı hayatını doludizgin yaşamaya devam ediyor. Mohammed Al Saloussi ile Dubai'de evleneceği konuşulan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeli haberi verdi.

Buket Aydın'ın programına geçtiğimiz aylarda katılan ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan Subaşı, sevgilisini ailesi ile tanıştırdığını ve isteme merasimi yaptıklarını söylemişti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Subaşı, 'Düğün için ilk yapılacaklar listesi. Misafir listemizi yapıyoruz. Aman tanrım çok heyecanlıyım' ifadelerini kullanırken düğün müjdesini de verdi.

ACUN'DAN NAFAKA ALAMAYACAK

Acun Ilıcalı ile 15 ay evli kalmasının ardından boşanan Şeyma Subaşı kızı Melisa için aylık 125 bin TL nafaka alıyordu. Evlenecek olan Subaşı, nafakadan faydalanamayacak.