Sadakatsiz'de beklenmeyen gelişme!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, tüm hızı ve heyecanı ile devam ediyor. Dün akşam yayınlanan 20. Bölümü ile de dikkatleri üzerine çeken dizinin oyuncu kadrosu da takip ediliyor. Melis Sezen'in canlandırdığı Derin karakteri, her ne kadar sevilmese de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son bölümlerde Volkan'ı terk eden Derin, tekrar evine döndü ve Asya'yı açılışına davet etti.

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen'in oyunculuk performansı çok beğeniliyor. Her ne kadar Derin karakterinin davranışları beğenilmese de Melis Sezen'in gerçek hayatta ciddi bir hayran kitlesi var. Sadakatsiz'in yeni bölümüne de Derin'in aldığı kararlar damgasını vurdu. Volkan'ı terk eden Derin, evine geri döndü.

Sadakatsiz 3 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Volkan, Derin'i eve dönmeye ikna ediyor. Derin'in mağaza açılışına kadar ortalığı düzeltmeye çalışan Volkan, Gönül'ün de yardımıyla bunu başarıyor.


Volkan'ın bu hamlesi Haluk'u rahatsız etse de kızının mutluluğu için sesini çıkarmıyor. Derin'in bu ani karar değişimi ise herkeste şaşkınlık yaratıyor.