Merve Dizdar boşanmayı hızlı atlattı!

TRT1 ekranlarını kasıp kavuran Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Gülben karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış elde eden Merve Dizdar ve Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Gürhan Altundaşar'ın boşanma haberi magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Arkadaşları ile teknede eğlendiği anları paylaşan Dizdar hakkında, 'boşanma sürecini çabuk' atlattı gibi yorumlar yapıldı.

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Gülben karakteri ile oyunculuğunu konuşturan Merve Dizdar, büyük ilgiyle takip edilirken özel hayatıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kendisi gibi oyuncu olan Çok Güzel Hareketler 2 programının yıldız isimlerinden olan Gürhan Altundaşar ile parmakla gösterilen ilişkisinde çatırdamalar yaşadı ve ikili boşanma kararı aldı.

Ünlü çiftin boşanması hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Dizinin sezon finali yapması ve boşanmasının ardından Merve Dizdar, arkadaşları ile tatile çıktı.

Dizdar, tekne üzerinde bir arkadaşıyla eğlendiği anları takipçilerine aktardı. Bu paylaşım, "Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar'ı çabuk unuttu" yorumlarına neden oldu.