Adil yıldırım

Adil yıldırım


EVLİ BİR ERKEKLE İLİŞKİ NEREYE GİDER?

09 Nisan 2021 - 09:55

Herkese merhabalar,

Türkiye’nin ilk ve tek ilişki soru cevap uygulaması Adil’e Sor dan her gün binlerce soru geliyor ve son haftalarda dikkatimi çeken bir başlık var, özetle şöyle mesajlar alıyorum:

 “Adil Bey bir süredir evli bir erkekle birlikteyim, evinde çok mutsuz olduğunu ve karısıyla hiçbir cinsellik yaşamadığını sadece beni sevdiğini söylüyor ancak çocuklar nedeniyle boşanamıyor ve benden zaman istiyor. Bana ilgisi alakası mükemmel, iletişimi hiç kesmiyor ve hatta akşamları evdeyken bile bana mesajlar atıyor, bu adama ne kadar güvenebilirim ve ilişkimiz ilerde evliliğe dönüşür mü?”

Bu soruyu son zamanlarda o kadar sık aldım ki artık bir yanıt vermem gerektiğine inanıyorum çünkü anladım ki bu durumu yaşayan kadınların sayısı hiç de az değil.
Öncelikle yukarıdaki özetle paylaştığım mesajdaki manzaraya baktığımda ilk soruya yanıt vermekte zorlanmıyorum, ilk soru şuydu “Bu adama ne kadar güvenebilirim?”

Bir insana güvenmek geniş bir başlıktır ve pek kolay değildir çünkü onu tanımak hayli zaman ister hatta bazen yıllardır tanıdığınızı düşündüğünüz bir insanı bile ani bir olayla birlikte aslında hiç de tanımadığını görmek muhtemelen midenizi bulandırır. Bu durumda, hele de karısını aldatan bir erkeğe fazla güvenmek akıllıca görünmüyor. İşin kötü tarafı ise, muhtemelen bu adam eve gittiğinde bir sevgi tomurcuğu gibi eşine ilgi gösteriyor ve ona gayet iyi davranıyor. Öte yandan evin dışında tam bir yırtıcı sırtlan gibi önüne gelene yürüyor ve sürekli aldatıyor, aslında en başta da kendini aldatıyor çünkü oynadığı bu zamparalık oyununun hiçbir sonu olmadığını göremiyor. Evde karısına yalanlar söyleyen bir erkeğin dışarıda da size aynı yalanları söylediğini mutlaka görebilmelisiniz.

İkinci soru, “Evli erkek arkadaşım boşanıp benimle evlenir mi?”

Bugüne kadar ilişki koçu olarak benden seans alan danışanlarımda evli erkekle ilişki yaşayan binlerce kadın gördüm ve size şu kadarını söyleyebilirim ki bu tip vakalarda erkeğin boşanma oranı 7%, yani çok düşük. Dolayısıyla bu tip ilişki yaşayan kadınların boşanma konusunda beklentiyi fazla yüksek tutmalarını tavsiye etmiyorum. Öte yandan sizlere farklı bir pencere açmak istiyorum; diyelim ki adam gerçekten boşandı ama biliyorsunuz ki evliliği boyunca bu adam eşini sizle aldattı. Şimdi siz bu adama güvenebilir misiniz? Asıl soru bu bence.

Yani özetle; huylu huyundan vazgeçer mi?

Her zaman aldatan erkek aniden sadık bir eşe dönüşebilir mi?

Rüyalar güzeldir ancak genelde rüyada gördüklerimizin gerçek hayatla pek bir ilgisi olmaz…
Görüşmek üzere

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum